John Anders Nordbø

Jonh Anders Nordbø har lang erfaring med aktivt salg, salgsledelse, team preformance og personal ledelse. Han har lang og bred bakgrunn innen finans, IT og varehandel med mer. Tidligere har han bygget opp flere salgorganisasjoner innen ulike bransjer i næringlivet. Han har selv drevet en håndfull selskaper opp igjennom årene, og har en meget god forretningsforståelse.

john.anders@evan-jones.no

+47 941 41 031

John Anders han flere års bakgrunn fra Forsvaret både i Norge og Internationale operasjoner. Med sine sterke kvaliteter og lang erfaring innen ulike bransjer har John Anders mye og tilby våre kunder. Han jobber primært som coach og  rådgiver  innen prestasjons fremming både for selskaper og for ledere. Men salg og salgsledelse, samt det som går på å utvikle gode team og sterke prestasjonskulturer er nok det han liker aller best å gjøre.

John Anders har tidligere vært aktiv utøver i styrkeløft og spillet fotball. Han kan ses på golfbanene sporadisk og liker også og drive med spinning og styrketrening. Han er også aktiv i styret og utvalg i Ganddal IL hvor han blandt annet er Dommer-ansvarlig for klubb dommere.

Videre har John Anders sammen med andre Evan-Jones asatte vært delaktig som en av lederene for å få rigget opp BLINK festivalen i Sandnes i flere år.

Ønsker du å bli bedre kjent med John Anders og hvordan han jobber – ta kontakt for en uforpliktende prat i dag.

John Anders Nordbø, instruktør og rådgiver i Evan Jones International