Roar Fjeldheim

Roar Fjeldheim har en befalsutdannelse i sjøforsvaret, og jobbet med opplæring og trening av personell både i Stavanger og Bergen. Roar har også en utdannelse innen NLP coaching og mental trening.

roar@evan-jones.no

+47 974 73 090

Roar har opp gjennom årene opparbeidet seg en lang og variert erfaring innen strategiarbeid, ledelse, salgsledelse og rådgivning. I tillegg har Roar hatt og har flere ulike styre- og lederverv.

I sin stilling i Evan-Jones International AS jobber Roar som rådgiver og instruktør innen bl.a. lederutvikling, organisasjonsutvikling og selgerutvikling. Han er også coach og sparrings-partner for flere næringslivsledere. Som mental trener jobber han med flere idrettsutøvere innen ulike idretter, bl.a. flere landslagsutøvere.

Roar var i mange år både utøver og instruktør i karate. Han har erfaring som landslagsutøver i fullkontakt karate, og har konkurrert i både inn- og utland. Roar har også vært fotballtrener for ulike aldersbestemte lag i en år rekke, og innehar UEFA-C lisens.

På fritiden sykler Roar litt for mosjon og morrskyld i Bryne CK. Han liker også veldig godt å gå på turer i fjellet eller i skog og mark så ofte det lar seg gjøre.Roar sine motto: ”Tenk som en kriger” og ”Uten ending – ingen fremgang og utvikling”

Roar Fjeldheim, Instruktør & rådgiver i Evan Jones International