Roger Årdal

ROGER ÅRDAL er daglig leder og eier av Evan-Jones Norge. Han er utdannet spesialist i psykologiske analyser og management coach. Hans spesialfelt er strategi og organisasjonsutvikling, og et stort fokus på det med strategisk rådgivning og coaching innen salg og lederutvikling.

roger@evan-jones.no

+47 901 87 816

Roger har en 4-årig utdannelse som sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole i Oslo. Allerede som 16 åring etablerte Roger sin egen business (premiebutikk) ved siden av å gå på skolen. Han har i gjennom mange år arbeidet med salg, markedsføring og ledelse i flere internasjonale og ledende bedrifter i Norge.

Ellers har han i mange år også vært engasjert i ledelsen for den største idretts- og folkefesten i sommer-Norge; World Tour Beach Volleyball i Stavanger, som blir anerkjente som et av de mest populære arrangementene i verden. De siste årene har Roger på samme måte som i Stavanger vært engasjert i skifestivalen BLINK i Sandnes og sandvolleyball i Krisiansand.

Roger er også meget aktiv i mange organisasjoner og lag, og har styreverv i flere bedrifter, hvorav en stor andel av dem er typiske gründerbedrifter.

EVAN-JONES NYHETSBREV

EVAN-JONES NYHETSBREV

Få nyttig innhold rett i postkassen.

Takk! Du har nå meldt deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg av listen igjen ved å følge linken i det neste nyhetsbrevet du mottar.