Evan-Jones i Norge

Evan-Jones International i Norge har sitt utspring fra Evan-Jones International i Danmark. Selskapet i Norge eies og ledes av Roger Årdal. Roger startet allerede i 2003 med å videreformidle John Evan-Jones sin filosofi og konsepter i Norge.

Kontakt oss for mer

Evan-Jones International er i dag et coaching- og rådgivningssenter med dyktige konsulenter og spesialister innenfor ulike fagområder som strategi og organisasjonsutvikling, forbedringsprosesser, ledelse, salg og kundebehandling. Vi har mange års suksessfull erfaring innenfor disse fagområdene. Vi kan derfor være en profesjonell og effektiv partner, som bidrar til at både du og din bedrift oppnår ønskede mål og resultater.

Utfordreren!

Vi utfordrer på flere plan – bransjen vi er en del av, markedet vi skal nå og kundene vi betjener.

”Evan-Jones skal få ting til å skje! Vi er ærlige og ”straight to the point”. Vi har en praktisk orientert tilnærming til organisasjonsutvikling og er opptatt av å utfordre. Vi målretter rådgivingen, coachingen og treningen mot den enkeltes og bedriftens reelle behov. Vi går rett på, for oss det handler om for å skape markante endringer på et menneskelig plan og suksess for bedriften».

Historien

Evan-Jones International ble grunnlagt av ledelsespsykolog og bestselger-forfatter John Evan-Jones Ph.D og hans kone, utdanningsspesialist Marianne Evan-Jones MSc., for nærmere 20 år siden.

Opprinnelig fokus hos Evan-Jones var utvikling av ledere. Senere har vi utvidet konseptet og tilbyr tjenester  innen strategi- og forretningsutvikling, organisasjons- og teamutvikling og salgsutvikling.

Populær bokserie

John og Marianne Evan-Jones står også bak den populære Cand.Succes-bokserie, som er utropt til den beste serie av sitt slag på markedet, og har oppnådd å ha 4 av seriens bøker på topp-10 bok listen – vel å merke i en å samme uke.

Først på markedet i en verden i konstant utvikling.

Evan-Jones har oppnådd å være tidlig ute og var med på å sette den profesjonelle agenda innenfor vårt felt. Vi var blant de første konsulentselskaper med en coaching-utdanning på internasjonalt nivå; vi var tidlig ute med å tilby en pre-MBA utdannelse, de første til å utvikle en serie av bøker spesielt rettet mot travle mennesker og blant de første til å tilby skreddersøm av utdanning tilpasset den enkelte virksomhet.

Visjon

Sammen med våre kunder skaper vi suksess!

Forretningsidé

Gjennom tett praktisk orientert rådgiving, coaching og trening utfordrer vi mennesker og bedrifter til ønsket utvikling og resultater.

Våre verdier:

  • Personlige  – med åpenhet og tett på kontakt.
  • Inspirerende – med engasjement og glimt i øyet.
  • Utfordrende – med direkte og ærlig kommunikasjon.
  • Fagsterke – med erfaring og praktiske verktøy.