Grunderene

Evan-Jones International ble grunnlagt av ledelsespsykolog og bestselger forfatter John Evan-Jones Ph.D og hans kone, utdannelsesspesialist Marianne Evan-Jones MSc., for nærmere 20 år siden.

Kontakt oss

Opprinnelig fokus hos Evan-Jones var utvikling av lederutdannelser og ”fast-track” kurs på Master-nivå. Senere har vi utvidet konseptet og tilbyr spesialkunnskap innenfor bl.a. coaching, outplacement, career-shift, search & selection samt en rekke andre HR-funksjoner.

Populær bokserie

John & Marianne Evan-Jones står også bak den populære Cand.Succes-bokserie, som er utropt til den beste serie av sitt slag på markedet, og har oppnådd å ha 4 av seriens bøker på topp-10 bok listen – vel å merke i en å samme uke.

Først på markedet i en verden i konstant utvikling…

Evan-Jones har opnådd å være “først” og sette den professjonelle agenda innenfor sitt felt. De var noen av de første som kunne tilby en coaching utdannelse på internasjonalt nivå; de første til å tilby en pre-MBA utdannelse, de første til å utvikle en serie av bøker spesielt rettet mot travle mennesker, de første til å tilby eget design av utdannelser på master nivå osv.