Evan-Jones bloggen

Innlegg om salg, ledelse, strategi og andre temaer som vi er opptatt av.

Helt ærlig. 8 av 10 salgsmøter er lite verdiskapende.

Salgsmøtet skal være en motiverende og drivende kraft i alle bedrifter. Slik er det dessverre ikke, og hos de fleste skyldes dette en rekke årsaker. Men det finnes absolutt håp for forbedring dersom dere tør å utfordre hvordan dere tenker, og måten dere gjennomfører møtet på.

les mer

Hva er dine unike salgsargument?

USP, UBO, UBR, WIIFM… Kjært barn har mange navn. Hva er dine unike salgsargument? Det er faktisk svært mange ledere og selgere som ikke er bevisst akkurat det.

les mer

Hvordan unngå beslutningsfellene?

Hjernen vår lurer oss og bidrar til at vi hopper rett på konklusjonene. Resultatet er at halvparten av alle beslutningene våre er feil. Hvordan kan vi unngå å bli rammet av beslutningsfellene?

les mer

Selger du som om du har glemt sjekketriksene dine?

Det er lørdag kveld i den lokale baren, hvor single kvinner og menn blander seg i håp om å finne Mr. eller Mrs. Right. Hvis du ser deg godt rundt i lokalet, vil du legge merke til at det er fullpakket med mini-case studier av salgsprosessen.

les mer

Helt ærlig. Er du ferdig utlært i salg?

Ser du på salg som et fag der du må utvikle deg, flytte grenser, oppdatere deg på teknikker og trender? Eller driver du salg som du alltid har gjort? Dersom du tror du er ferdig utlært i salg – da er du mest sannsynlig ferdig i salg.

les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ferske blogginnlegg og nyheter, samt invitasjoner til gratis fagsamlinger på Evan-Jones huset.

Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14. dag. Du kan melde deg av igjen når som helst.

Pin It on Pinterest