Vi lover deg at vi er prakademiske

19. juli 2019 | Aktuelt, Blogg

Vi har en «prakademisk» tilnærming til alt vi gjør. Det vil si at vi jobber etter en praktisk – akademisk tankegang, hvor vi med base i forskningsbasert teori utvikler praktiske, enkle og anvendelige verktøy som kan tas i bruk umiddelbart.

  

Vi er prakademiske  

Det vil si at vi i våre programmer og samlinger blant annet bruker mye tid på praktiske oppgaver, case og trening, som deltakerne skal løse i forhold til de ulike temaene vi har fokus på. 

Dette er selvsagt relevante problemstillinger som er tilpasset den enkelte deltakers arbeidshverdag, og de utfordringer de opplever i sin rolle. Vi gir også deltakerne opplæring og trening i praktiske og nyttige verktøy og modeller, som kan brukes direkte i hverdagen. 

Å bare sitte på skolebenken og høre på en foreleser, mener vi ikke skaper den beste læringen. Læring skjer først når kunnskap brukes i praksis. Dette er grunnen til at vi legger så stor vekt på praktiske og relevante caser, oppgaver og trening i trygge rammer. Å kombinere teori og praksis på denne måten, erfarer vi gir tryggere og bedre ledere.

Med vår «prakademiske» tilnærming, får vi organisasjoner, team og ledere til å fungere optimalt gjennom å gjøre strategi og ord om til praksis og handling. Vi gir deg verktøyene du trenger for å nå de mål og resultater dere ønsker – raskere og lettere.

Vi har fokus på det som virker!  

  Hvis du som kunde ikke skulle oppleve at vi etterlever vår visjon, våre verdier eller våre kundeløfter, så ønsker vi at du tar kontakt med oss, slik at vi kan forbedre oss til neste gang.

  «Helt ærlig»: Blir planer og ord alltid omsatt til praktisk handling hos dere?

  • La oss sammen sikre ønsket resultat med vår prakademiske tilnærming
  • Sammen skaper vi suksess

  Hva tenker du?

  Hvilke forventninger har du som kunde? 

  Ta gjerne kontakt med ewy@evan-jones.no, roar@evan-jones.no eller ida@evan-jones.no, så tar vi en uforpliktende men nyttig kaffedrøs.

  Likte du det du leste? Abonner på nyhetsbrevet vårt.

  Motta ferske blogginnlegg og nyheter, samt invitasjonene til gratis fagsamlinger på Evan-Jones huset.

  Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14. dag. Du kan melde deg av igjen når som helst.

  Pin It on Pinterest