Om Evan-Jones

Evan-Jones International i Norge ble etablert i 2004 av Roger Årdal og er i dag et rådgivningsselskap med mange dyktige konsulenter og spesialister innen forretningsområdene strategi, ledelse og salg. Vi jobber med både lokale, nasjonale og internasjonale kunder innenfor ulike bransjer.

Utfordreren

Vi utfordrer på flere plan: bransjen vi er en del av, markedet vi skal nå og kundene vi betjener. Evan-Jones skal få ting til å skje!

Vi er ærlige og ”straight to the point”. Vi har en praktisk orientert tilnærming til organisasjonsutvikling og er opptatt av å utfordre.

Vi målretter rådgivingen, coachingen og treningen mot den enkeltes og bedriftens reelle behov. Vi går rett på, for oss det handler om for å skape markante endringer på et menneskelig plan og suksess for bedriften».

Historien

Evan-Jones International ble grunnlagt av ledelsespsykolog og bestselger-forfatter John Evan-Jones Ph.D og hans kone, utdanningsspesialist Marianne Evan-Jones MSc., for nærmere 20 år siden. 

Opprinnelig fokus hos Evan-Jones var utvikling av ledere. Senere har vi utvidet konseptet og tilbyr tjenester innen strategi- og forretningsutvikling, organisasjons- og teamutvikling og salgsutvikling.

Først på markedet i en verden i konstant utvikling

Evan-Jones har i flere år vært tidlig ute med på å sette den profesjonelle agenda innenfor våre fagområder.

John var tidlig ute med å kunne tilby coaching-utdanning på internasjonalt nivå, den første til å utvikle en serie av bøker spesielt rettet mot travle mennesker og vi var blant de første til å tilby skreddersøm av utdanning tilpasset den enkelte virksomhet.

 

Populær bokserie

 

John og Marianne Evan-Jones står også bak den populære Cand.Succes-bokserien, som er utropt til den beste serie av sitt slag på markedet. De klarte kunststykket å ha 4 av seriens bøker på topp 10-boklisten av faglitteratur i Danmark – i en og samme uke.

 

Du kan bestille bøkene til John her på våre nettsider.

 

Våre verdier

Verdier gir kraft og retning når de etterleves. Våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte skal alle virkelig få kjenne på at vi står for verdiene våre. For oss er verdiene ikke bare noen fine ord til pynt, men de skal kjennes, oppleves og etterleves.

  • Prakademisk  – med åpenhet og inkludering.
  • Inspirerende – med engasjement og glimt i øyet.
  • Utfordrende – med direkte og ærlig kommunikasjon.
  • Fagsterke – med erfaring og praktiske verktøy.

 

Vår visjon

Vår visjon er: Co-Creating success.

Det vil si at sammen med våre kunder skaper vi ønsket suksess!

Vår forretningsidé

Gjennom tett praktisk orientert rådgiving, coaching og trening utfordrer vi mennesker og bedrifter til ønsket utvikling og resultater.

Evan-Jones er stolte sponsorer av:

Blinkfestivalen

www.blinkfestivalen.no

Sandnes Ulf

www.sandnesulf.no

Sandnes Idrettslag

www.sandnes-idrettslag.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ferske blogginnlegg og nyheter, samt invitasjoner til gratis fagsamlinger på Evan-Jones huset.

Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14. dag. Du kan melde deg av igjen når som helst.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan vi sammen kan skape resultater?

Legg igjen e-postadressen din, så snakkes vi om hvordan.

Informasjonen du oppgir vil ikke bli brukt til markedsføring eller delt med tredjeparter, og vil slettes fra vår server innen 30 dager.

 

Pin It on Pinterest