Opplever du av og til å ikke nå målet ditt?

Vi kan hjelpe deg

Coaching betyr å hjelpe mennesker fra der de er, til der de ønsker å være. Vi viser alternativer, inspirerer og bygger selvtillit og kompetanse. Ikke minst stiller vi spørsmål, er nysgjerrige og lytter aktivt for å bidra til at den enkelte når sine mål.

Hva kan Evan-Jones hjelpe med?

Coachingprogram

Gjennom ny kunnskap, erfaringsutveksling og refleksjon, gir vi deg verktøy for å nå resultater – med fokus på det som virker.

Personlig coaching og rådgivning

Som leder eller selger trenger vi å stoppe opp innimellom, justere kursen og sette nye mål. Coaching setter fart på disse prosessene.

Challenge your potential

Skreddersydd program med utfordringer som bidrar til å få brukt og utnyttet mer av potensialet du eller ditt team sitter inne med.

Coachingen hos oss er handlingsorientert. Vi er opptatt av det som virker og fokuserer primært på framtiden. Vi benyttes en rekke nyttige verktøy for å bidra til at den enkelte når sine resultater og mål, raskere og lettere.

Ønsker du å endre noe som du ikke helt får til?

Coaching hjelper deg til å se det store bildet og ta stegene i riktig rekkefølge, slik at du kommer dit du ønsker å være.
Hør hva vår rådgiver Ewy Myrhaugen mener i videoen.

Noen av våre kunder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ferske blogginnlegg og nyheter, samt invitasjoner til gratis fagsamlinger på Evan-Jones huset.

Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14. dag. Du kan melde deg av igjen når som helst.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan vi sammen kan skape resultater?

Legg igjen e-postadressen din, så snakkes vi om hvordan.

Informasjonen du oppgir vil ikke bli brukt til markedsføring eller delt med tredjeparter, og vil slettes fra vår server innen 30 dager.

 

Pin It on Pinterest