Personlige analyser

Analyser gir selvinnsikt og er verktøy for å forstå andre

Evan-Jones benytter flere ulike personlige analyser for å bidra til selvinnsikt, for å styrke og bygge team, i salgstrening, coaching og lederutvikling.

 

Resultatene fra analysene danner et godt grunnlag for å gi nødvendig innsikt og for å sette fokus på både styrker og forbedringsområder, samt for å skape forståelse for andre sin modell av verden – som ofte er ganske ulik vår egen. Nedenfor finner du noen eksempler på våre analyser.

 

Motivasjon

Motivasjonsanalysen sier noe om hva som trigger og motiverer deg, uavhengig av tidligere erfaring og kompetanse. Nyttig for å øke selvinnsikt, og svært spennende med tanke på å coache og lede et team med felles mål, men ulik motivasjon.

DISA

DISA er en analyse for personlige karaktertrekk og preferanser. Analyseresultatet gir innsikt i din grunnleggende profil (sånn du “egentlig” er), hvordan du reagerer under stress, og hvordan du velger å framstå på jobb.

Konflikt

Analysen gir deg innsikt i din personlige konfliktstil. Den beskriver hvordan du reagerer i en konfliktsituasjon, og er delt inn i 5 ulike stiler. Gode konfliktløsere har tilgang til alle, og kan velge den som er mest hensiktsmessig. 

 

Teamrolle

Teamrollen definerer kjernerollene i et team, og hvor den enkelte medarbeideren har sine naturlige talent. Et godt team innehar ofte ulike egenskaper og kvalifikasjoner, såkalte komplimentære ferdigheter. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ferske blogginnlegg og nyheter, samt invitasjoner til gratis fagsamlinger på Evan-Jones huset.

Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14. dag. Du kan melde deg av igjen når som helst.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan vi sammen kan skape resultater?

Legg igjen e-postadressen din, så snakkes vi om hvordan.

Informasjonen du oppgir vil ikke bli brukt til markedsføring eller delt med tredjeparter, og vil slettes fra vår server innen 30 dager.

 

Pin It on Pinterest